contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
14432
leden

Nieuws

06/10/2017 | Reining |   |  

Reining: Resultaten BK Destelbergen

Afgelopen zondag 1 oktober werd het Belgisch Kampioenschap reining verreden in Llyda Stables te Destelbergen. Het was een mooie wedstrijd waarbij 39 deelnemers aan de start verschenen.


In de open werd Vandenbroeck Yenthel met Steppin Stud Muffin verdiend eerste. Danny Haesen werd knap tweede met Abbys Little Dunits BB en Laurent Nagels werd derde met Sioux Little Okie.

Amber Heidbuchel met Wimps Lil Prize versloeg Christel Calant met Iscreamloudfrgold Bd, met slechts een half punt verschil in de klasse Amateur. Op de derde plaats eindigde Britt Lauwers met Rusty Lena.

In de Rookie klasse reed Veronic Obbers met Rumble Bee Junior naar een mooie eerste plaats, gevolgd door Nele Crama met This Chics Peppy en Astrid Grabowski met Smart Little Dee.

Wout Van den Nouweland met James was in de beginners klasse de sterkste, gevolgd door Berend Bokhorst met El Mis O rima en als derde eindigde Lieselotte Lauwers met Baron The Skeeto.

Amber Heidbuchel wist zowel in de jonge paarden klasse als in de Jeugd 2 klasse de overwinningen binnen te halen met haar Cp Master Whiz.

In de senior paarden ging de overwinning naar Noels Kimberly met Bamboo Whiz. Als laatste wist Jirina Jacobs met Greatly Blue te winnen in de Challenge Klasse.

Klik hier voor de volledige uitslag. 

 

Met dank aan verschillende sponsoren!

Het werd misschien al door verschillende ruiters opgemerkt, maar sinds kort kunnen we Cavalor voorstellen als onze nieuwe sponsor! Zij sponsoren verschillende naturaprijzen op elke wedstrijd alsook het BK.

 

Tijdens het Belgisch Kampioenschap werden er ook 3 prachtige koffiezetapparaten gesponsord door Bravilor nv aan de klassen Beginner, Rookie en Amateur.

 

Bedankt aan de sponsoren voor alle mooie prijzen!

Het wedstrijdseizoen wordt met en knal afgesloten op zaterdag 18/11/2017 met het ‘Reinigfeest’. Klik hier voor meer informatie! Zorg dat je er bij bent, tot dan!
 


Auteur: SW
Foto's: Foto archief
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian