contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

27/06/2017 | Reining |   |  

Reining: Resultaten wedstrijd te Baal

Op 18 juni vond er in Baal opnieuw een reiningwedstrijd plaats. Het was een mooie, zonnige en vooral warme dag op CRN 604. Met 31 starts was het een leuke gevulde wedstrijd. Judge van dienst was Harry Quint.

MT-Westernshop sponsorden hele mooie natura prijzen voor de winnaars van elke klasse. Bedankt voor de mooie prijzen!

De jonge paarden klasse werd gewonnen door Veronic Obbers met Rumble Bee Junior. Op de tweede plaats Philippe Menestret met Srnokas Rumblin Rose. Derde werd LEWB ruiter Dominique Gobert met de palomino Dasy Hollywood Dream.

In de senior paarden was de overwinning voor Kimberly Noels met Reckys Sliding Gun. Christine Gorrens werd tweede met Mp Jac Major Trouble. De derde plaats was weggelegd voor Kimberly Meesen met Hope For Glorie.

Rookie klasse werd gewonnen door Steffy Meesen met de merrie Don Quintanas Whiz met een score van 141. Tweede werd Adinda Vervaet met Hollywood Ban Jewel. Derde werd, de winnaar van de vorige wedstrijd te Destelbergen, Luc Roelants met Pepper.

De Pauw Keanu was de winnaar in de jeugd 1 klasse met de hengst Exxcaliber en behaalde een score van 137,5.

In de Jeugd 2 klasse waren er nog een aantal deelnemers die zich moesten kwalificeren voor het WK  Junioren en Young Riders 2017 dat plaatsvindt in Givrins in Zwitserland van 9/08 t.e.m. 12/08. De overwinning ging naar Steffy Meesen met de merrie Don Quintanas Whiz. Ze verbeterde zelfs haar winnende score van de rookieklasse. Steffy won met maar liefst 141,5. Tweede werd Jinke Stevens met Wimpys Snow Step met een score van 139 en de derde plaats was weggelegd voor Bert Coeckelberghs met de merrie Toosexy For Ricochet ook met een score van 139.

Bokhorst Berend won met de palomino merrie El Miss O Rima de beginnersklasse. Ina Peeters werd tweede met Pecos Whiz Chic en Lauwers Lieselotte werd knap derde met Baron The Skeeto.

De amateurklasse werd gewonnen door Penha Emmalee met Modern Gunner met een score van 141. Vermits Emmalee in de voormiddag de hoogste score reed van 70,5 mocht ze nog een extra prijs in ontvangst nemen van één van de sponsors. De tweede plaats was voor Christel Calant met de palomino Iscreamloudfrgold BB met een score van 139,5. De derde plaasts was voor Marleen Suttels met de hengst Mr Gun Wr San Jo.

In de open klasse werd er in de voormiddag geen score gereden. De overwinning ging naar Emmalee Penha met Dunits Smoking Gun.

Op naar de volgende wedstrijd die doorgaat bij SG Reining Horses te Melsele!

Jonge Paarden

Rookie

Senior Paarden

Beginner

Jeugd 1

Amateur

Jeugd 2

Open

 


Auteur: SW
Foto's: Danny Haesen
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian