contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

19/07/2017 | Reining |   |  

Reining: Resultaten CRN Melsele

Zondag 16 juli vond de zesde reiningwedstrijd plaats te Melsele. De 34 deelnemers waren te gast op de VLP-club SG Reining Horses met als judge Patricia Huijberts.

In de klasse jonge paarden kwamen zeven deelnemers aan de start. Deze klasse werd gewonnen door Berend Bokhorst met zijn palominomerrie El Miss O Rima. Op de tweede plaats stond Giverny Cappoen met Pine Flashy Sunburst en op de derde plaats stond Yenthel Vandenbroeck met SG Whizful Thinking.

In de klasse senior paarden werd er geen score verreden. Zowel in de challenge klasse als in de jeugd 1 klasse waren er geen deelnemers ingeschreven. 

Samantha Szynalik met Red Honey Andaure won de rookieklasse. Astrid Grabowski met Smart Little Dee werd tweede en Adinda Vervaet met Hollywood-Ban-Jewel werd knap derde.

De jeugd 2 klasse werd gewonnen door Heidbuchel AMber met CP Master Whiz. Zij versloeg op haar beurt Lambrichts Raf met Colonel WR San JO en Zoë Vercammen met Revolution.

Frank Verhoeven was de winnaar in de klasse beginner met FCR Shine My Whiz. In de Amateurklasse was Christel Calant de beste en in de open klasse ging de overwinning naar Yenthel Vandenbroeck met Steppin Stud Muffin. Hij reed ook de hoogste score van de dag met 142 punten in totaal.

 

Op zondag 6 augustus zijn we allen terug welkom bij De Pandhoeve te Baal! Tot dan!


Auteur: SW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian