contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

06/06/2017 | Reining | Algemeen   |  

Reining: Resultaten wedstrijd Llyda Stables

Op zondag 4 juni ging in Llyda Stables te Destelbergen de vierde VLP-reining wedstrijd door.

Bij de amateurs waren Christel Calant en palomino Iscreamloudfrgold Bb de sterkste, de tweede plaats ging naar Britt Lauwers met Rusty Lena. Binnen de rookie class moest Veronic Obbers (Rumble Bee Junior), Luc Roelants en de 5-jarige ruin Pepper voorlaten.

In de beginners class was Ina Peeters met haar 5-jarige palomino merrie Pecos Whiz Chic onklopbaar! Het podium werd vervolledigd door Lieselotte Lauwers (Baron The Skeeto) op een mooie tweede plaats en Berend Bokhorst met El Miss O Rima.

Het was Nimroid Vannietvelt met zijn 9-jarige ruin Nic Ricochet die aan de haal ging met goud bij de jeugd 2. Jinke Stevens eindigde op een mooie tweede plaats. De derde plaats was voor Chinouck Van Coninckxloey.

 

In de klasse jonge paarden wist Berend Bokhorst met El Miss O Rima deze keer wel de eerste plaats in de wacht te slepen. De tweede plaats was voor Philippe Menestret en Srnokas Rumblin Rose. Patrick Lone vervolledigde met Dusty het podium.

Tijdens de challenge klasse kon Jirina Jacobs rekenen op Greatly Blue en reden ze samen naar een prachtige eerste plaats gevolgd door Line De Kinder op twee. 

Helaas waren er geen deelnemers aanwezig bij de senior paarden en de jeugd 1 en werd ook in de open klasse geen score gereden.

Er wordt alvast uitgekeken naar de volgende wedstrijd die zal doorgaan om zondag 18 juni in de Pandhoeve te Baal.

 

 


Auteur: HB
Foto's: D. Haesen
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian