contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
13974
leden

Nieuws

07/05/2018 | Reining | Algemeen   |  

Reining: Resultaten wedstrijden in Destelbergen en Baal

Op 11 maart vond er een reiningwedstrijd plaats in Destelbergen. 38 deelnemers in 7 verschillende proeven streden naar de overwinning. 

In de open klasse, de hoogste proef, ging de overwinning naar Yenthel Vandenbroeck met SG Whizful Thinking. Zij behaalden een score van 144.

 De amateurklasse werd gewonnen door Christel Calant en Iscreamloudfrgold Bb met een puntentotaal van 137,5.

Berend Bokhorst (El Miss O Rima), Alies Porrez (Playnintherein) en Luc Roelants (Pepper) deelden de eerste plaats in de rookie klasse. Alledrie behaalden zij 138,5 punten. 

In de beginner klasse wonnen zowel Jessie Verbruggen (Texninesilver) als Siebe Van Bekhoven (Royal Dun Jac). Beide kregen zij een score van 138,5.

Bij de strijd tussen de jeugd ging de winst naar Amber Heidbuchel met CP Master Whiz (141 punten).

Alies Porrez was met Chex This Whizard de beste in de geschoolde proef 'Any Horse Any Rider'. Zij behaalden een puntentotaal van 137,5. 

Virginie Hidara en MD Custom Flash mochten het goud mee naar huis nemen met een score van 137,5. De 2de plaats was voor Nigella Verelst en Zippo (132,5 punten).

De uitgebreide resultaten vind je hier

 

Er ging ook een reiningwedstrijd van start op 22 april in Baal. Hier hebben een 43-tal deelnemers hun beste beentje voorgezet.

De 1ste plaats in de open klasse ging opnieuw naar Yenthel Vandenbroeck met SG Whizful Thinking. Zij tonen hun goede vorm en behaalden een score van 139.

Ook in de amateurklasse won dezelfde deelneemster als tijdens de vorige competitie in Destelbergen. Deze klasse werd dus met andere woorden gewonnen door Christel Calant en Iscreamloudfrgold Bb (138,5 punten).

In de rookie klasse ging de overwinning naar Nele Crama en This Chics Peppy met een score van 137,5. 

Bij de jeugd behaalde Zoe Vercammen met Revolution de eerste plaats met een puntentotaal van 139.

Kimberly Noels en GP Don Jac won in de proef 'Any Horse Any Rider' met 138 punten.

De gouden medaille in de Challenge klasse ging naar Mattias Pieters en Shining Glump (134 punten). Hier was de 2de plaats weggelegd voor Jirina Jacobs en Greatly Blue (125 punten).

Proficiat aan alle deelnemers!
De volgende reiningwedstrijd van VLP vindt plaats op 27 mei in Arendonk.
Voor de volledige kalender, klik hier


Auteur: CM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian