contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39370
leden

Nieuws

17/06/2019 | Reining | Algemeen   |  

Reining: WK Reining voor de jeugd staat voor de deur

Binnen 3 weken staat er voor onze jeugd het Wereldkampioenschap reining op het programma. Op vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli worden onze Young Riders verwacht om het beste van zich zelf te geven op de CS Ranch in Givrins (Zwitserland).

 

 

 

Onze Belgische afgevaardigden zijn:

Nimroid Vannietvelt

Hij rijdt met de hengst ‘What a Wave’.  Vorig jaar werd Nimroid Europees Kampioen bij de Young Riders in Lyon met datzelfde paard. Ook Bernard Fonck liet zien dat What a Wave heel wat in zijn mars heeft, ze wonnen samen de Wereldruiterspelen in Tryon.

Gilles Huyghe

Net zoals op het Europees kampioenschap in Lyon vorig jaar zal Gilles met Exxcaliber rijden. Toen nam de combinatie de bronzen medaille mee naar huis.

Amber Heidbuchel

Amber is geen onbekend gezicht op internationaal niveau. Deze maal zal ze niet te zien zijn met haar trouwe vriend Wimps lil Prize maar neemt ze Cp Master Whiz en Spangled Heidi mee richting Zwitserland.

Bert Coeckelberghs

Bert vervolledigd het Belgisch Young Riders team met Gunnerlious, het paard is eigendom van Steve Vannietvelt.

Zoë Vercammen

Zoë trekt met haar paard Lil Ruf Revolution als individuele ruiter naar Zwitserland om onze Belgische driekleur te verdedigen. 

 

Ben je een reiningliefhebber en heb je het weekend van 12 en 13 juli nog niets gepland? Boek dan snel een weekendje Zwitserland en ga supporteren voor onze Belgische reining jeugd!

VLP wenst alle ruiters alvast heel veel succes met de voorbereidingen!

 


Auteur: SW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian