contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38123
leden

Nieuws

14/02/2011 | Talent | Algemeen   |  

Talentenplan: Goede eerste Talentenkijkdag dressuur

Op zondag 13 februari stond de eerste talentenkijkdag gepland. De organisatoren van de Winter Equestrian Nights in Lier lieten het VLP-talentenplan toe hun mooie installatie hiervoor te gebruiken. Maar liefst 22 combinaties waren present. In groepen van 3 of 4 moesten ruiter en paard het panel van experten overtuigen van hun talent en hiervoor kregen ze 15 minuten de tijd. Speaker Dominique Rimanque gaf de ruiters aanwijzingen over de oefeningen die verwacht werden.
Op het einde van de sessie kregen de ruiters onmiddellijk te horen of ze al dan niet in aanmerking kwamen om opgenomen te worden in het Talententeam. De “geslaagden” van deze dag maken namelijk niet direct deel uit van het talententeam. De combinaties die gisteren een positieve indruk maakten, komen zoals eerder vermeld in aanmerking maar dienen in wedstrijdverband op nationaal niveau die positieve indruk te bevestigen. Ook zal er voor hen een stagedag georganiseerd worden om concreet de punten te bespreken waaraan gewerkt moet worden om verder te evolueren.
 
Na afloop van de oefeningen in de piste konden de ruiters vragen stellen aan de experten. 12 ruiters maakten hier gretig gebruik van en ruiter en experten konden hun ervaringen uitwisselen. Dit werd door beide partijen als heel positief ervaren.
 
VLP wenst hierbij alle ruiters die gisteren hebben deelgenomen veel succes toe en bedankt de experten voor hun aanwezigheid en expertise!

Hierbij de lijst van ruiters die een “positief rapport” kregen van de experten:
 
Bosschaerts
Jitske
VLP
Whitney
Hoefnagels
Francesca
VLP
Sir Cloud
Debo
Nils
LRV
Chopin vd Kegelhoeve
Livens
Loranne
VLP
Vincent
T'Seyen
Jeff
LRV
Paverotti STV
Muyters
Michel
VLP
Ufano
Vandekeybus
Nicolas
VLP
Rivaldy
Michielsen
Anneleen
VLP
Luis-Seni
Rijcken
Erika
VLP
Los Angeles Van De Cumul Z
Van Looveren
Annelies
LRV
Agami van 't Gestelhof
 
 

Auteur: WL
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian