contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9805
leden

Nieuws

14/03/2017 | Talent | Algemeen   |  

Talentenplan: Stage Talentenstimulering bij Marc Van Dijck

Op dinsdag 28 februari vond de stage van de Provinciale Talentenstimulering plaats, dit jaar waren de winnaars te gast bij Marc van Dijck voor een leerrijke stagenamiddag.

Ook in 2016 werd er vanuit het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor, per provinciale en per leeftijdsgroep (12-15 jaar en 16-18 jaar) een ranking bijgehouden voor de provinciale jumpingruiters. Deze ranking maakt deel uit van de Talentenstimulering, de basislaag van de piramide van het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor. De ruiters kregen punten op basis van foutloze omlopen (vanaf 1m). De huidige rankings in 2017 zijn online en in realtime te volgen via deze link

De ruiters en aanwezige supporters kregen eerst een rondleiding door VLP-Talent van het jaar Gilles Thomas, waarna er in 2 groepen (per leeftijdscategorie) een springles op het programma stond.

Marc Van Dijck nam voor iedereen voldoende tijd om individuele tips en richtlijnen te geven. Hij hamerde op het belang van de houding van de ruiter en dat van een rustige hand. Ook zette hij de nadruk op rechtzitten en op simpel, maar vloeiend rijden. 

Volgende deelnemers waren aanwezig op de stagedag: Emily Talbut (HGVBB), Justine Schelfout (HROV), Kyle Cuypers (KR), Hanne Anthonissen (VOR), Megan Bouckaert (WVUR), Brent De Smit (HROV), Sien Daenen (KR), Charlotte Van Duppen (VOR) en Jill Berghman (WVUR).

                 

                 

 

We wensen hierbij Marc Van Dijck uitdrukkelijk te bedanken om onze laureaten een onvergetelijke en héél leerrijke stagedag te bezorgen!

Een uitgebreide fotoreportage kan u terug vinden via deze link


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian