contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

25/05/2010 | Voltige | Algemeen   |  

Eerste internationale voltigewedstrijd in België

In het weekend van 28, 29 en 30 mei zal op de terreinen van VLP-club De Warre te Neeroeteren naast de internationale jumpingwedstrijd ook een internationale voltigewedstrijd doorgaan. En dat is een unicum.
 
Voor het eerst in de Belgische geschiedenis hebben de Belgische voltigeurs de mogelijkheid om op eigen bodem zich te kwalificeren voor het EK in Oostenrijk begin augustus dit jaar. Kanshebbers voor een Europees ticket zijn onder andere Manon De Schepper en Tessy Maertens. Ook Europees kampioene Joanne Eccles en wereldkampioen Kai Vorberg zullen van de partij zijn in Neeroeteren.
 
Het programma en de deelnemers zijn terug te vinden op de website www.cvibelgium.com. De inkom is gratis en geïnteresseerden kunnen een VIP-tafel reserveren voor één of meerdere dagen. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij Linda Robben via 0494/28.82.12.

Auteur: med.
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian