contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

12/10/2011 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: BK en VK in aantocht - Voltigesprokkels

Komende zondag 16 oktober wordt in Geel het Belgisch en Vlaams kampioenschap voltige georganiseerd. Iedereen is benieuwd wie dit jaar met de hoogste honneurs gaat lopen. In 2010 won Manon De Schepper uit Hooglede nog het BK junioren. Dit jaar komt ze aan de start bij de senioren en neemt het daar onder meer op tegen uittredend Belgisch kampioene senioren Tessy Maertens uit Arendonk. Zowel Tessy als Manon deden dit jaar mee aan het EK junioren. Op dit EK wist Lauren Vanlerberghe uit Roeselare zich te plaatsen voor de finale. Lauren doet op het BK een gooi naar de Belgische titel bij de junioren.
Naast 2 Belgische titels worden ook Vlaamse kampioenen gehuldigd. Er wordt een Vlaams Kampioenschap georganiseerd in volgende klassen: duo oefenklasse, teams, solo E-klasse en solo E-11-klasse.
 
Het kampioenschap start omstreeks 10u30 en de prijsuitreiking is voorzien rond 16u00.
Locatie: Manege De Rietbeemden, Roerdompstraat 25, 2440 Geel
 
KLIK HIER voor de startlijst
 

Voltigesprokkels: 2 nieuwe jury’s – Voltigeurs in Cap Magazine

Friederike Hanelt en Ronald van Cronenburg hebben beiden in september hun licentie behaald om de klassen Basisvoltige, teams klasse E- en D te mogen jureren. Friederieke en Ronald zijn beiden oud-voltigeurs. Frederike heeft gevoltigeerd als solo- en teamvoltigeur bij VLP-club Geel en Ronald voltigeerde internationaal op EK’s en WK’s voor Nederland.

De VLP-voltigeurs prijken in de oktobereditie van Cap Magazine als model voor de nieuwste wintermode. Ze trokken hiervoor naar de gemeente Doel. KLIK HIER voor een video-impressie van de fotoshoot.
 

Auteur: BG
Foto's: Med.
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian