contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

12/10/2010 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Druk weekend voor Belgische voltige

Aankomende zondag 17 oktober wordt op VLP-club Lone Star Stables in Arendonk het Vlaams en Belgisch Kampioenschap voltige 2010 gestreden.
 

Belgisch kampioenschap

Voormalig Belgisch Kampioene in de juniorenklasse, Tessy Maertens, moet zich nu bewijzen in de seniorklasse. Hierdoor wordt ook bij de junioren de strijd nog spannender dan ooit. EK-deelneemster Manon De Schepper is grote favoriete maar haar clubgenotes Lauren Vanlerberghe en Camille Lapperre zitten haar op de hielen. Op de voorbije wedstrijden was het namelijk Lauren die het pleit wist te winnen.
Bij de seniors is titelverdedigster Kristien Van Hoof nog steeds grote kanshebber om haar titel te verlengen.
 
Nieuw dit jaar is dat er ook een titel van Belgisch kampioen voor paarden wordt uitgereikt: het beste paard van de dag wordt BK samen met zijn longeur.
 

Vlaams kampioenschap

De voltigeteams strijden dan weer om de titel Vlaams Kampioen en daar barst de strijd vooral los in klasse E.
 

Finale Eskadroncup

Op deze wedstrijd dag staat ook nog de finale van de Eskadron Cup op het programma. Ook hier is de beslissing nog niet gevallen. Alles is nog mogelijk omdat er tijdens het kampioenschap 3 juryleden aanwezig zijn en dus zijn er meer kansen om meer 8’en te scoren.

Auteur: VLP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian