contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

24/02/2012 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Enorm succesvolle eerste initiatiedag voltige!

Op woensdag 22 februari organiseerde de VLP voltigecommissie voor de allereerste keer een initiatiedag voltige voor lesgevers paardrijden bij Syntra in Sint-Niklaas.

Meer dan 50 geinteresseerden daagden op en zij kregen een hele dag door informatie over voltige van de commissieleden, longeurs, trainers en voltigeurs. Op de verschillende paarden en op oefentonnen werd in een paar uur tijd de basis van de voltige besproken, van verplichte oefeningen tot en met de kur. En het waren niet alleen de voltigeurs die de oefeningen getoond hebben, ook de deelnemers kregen de kans om zelf de oefeningen uit  te proberen op de oefenton.

Na het succes van deze dag is het dan ook niet uitgesloten dat er een opleiding voltigeleider georganiseerd wordt en ook vervolgdagen van deze dag zitten in de pijplijn.

Op zaterdag 25 februari organiseert de VLP-voltigecomissie een trainingsdag voor de VLP-clubs. De trainingen zijn tussen 10 en 16 uur te Syntra in Sint-Niklaas en staan open voor publiek!
 
En omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, vind je hieronder een impressie van de initiatiedag!

KLIK HIER voor meer foto's!
 

Auteur: BG
Foto's: VLP-voltigecommissie
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian