contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

19/04/2011 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Internationals in het zweet op 2 april !

Op zaterdagochtend 2 april waren de internationale solovoltigeurs aanwezig op VLP-club Rietbeemden te Geel voor een nationale training. Onder leiding van Rob de Bruin trainden de voltigeurs op de verplichte oefeningen en alles werd nadien uitvoerig besproken. Nieuwe muziekjes werden uitgeprobeerd en de tijden van de kuren werden nageteld. Vanwege blessures van de paarden ging de training helaas grotendeels door op het oefenpaard.

In het paasweekend zullen de voltigeurs aantreden op een internationaal concours in het Franse Saumur. Over de kansen van de Belgen in Saumur is De Bruin duidelijk: "Ik geloof niet dat we medailles zullen behalen, zoals dat vorig jaar op een internationaal concours wel lukte. Saumur is een wedstrijd die enkel openstaat voor senioren en wij laten onze junioren daaraan meedoen om ervaring op te doen."

Volgende voltigeurs komen in Saumur aan de start: Tove Bourry, Manon De Schepper, Camille Laperre, Tessy Maertens en Lauren Vanlerberghe. Alle informatie over de wedstrijd in Saumur is te vinden op www.cvifrance.com.


Auteur: Med.
Foto's: Med.
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian