contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39860
leden

Nieuws

21/10/2013 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Lauren Vanlerberghe derde keer op rij Belgisch Kampioene Junioren

Op 13 oktober vond in Geel het Vlaams en Belgisch kampioenschap voltige plaats. Lauren Vanlerberghe (foto) slaagde erin voor de derde keer op rij de Belgische titel te veroveren bij de junioren. Ze voltigeerde dit jaar naar een score van 6,732.

Ook de rest van het podium blijft hetzelfde als vorig jaar: Eline Dams pakt opnieuw het zilver (6,559) en Marthe Peeters het brons (6,393). Marthe kon overigens niet deelnemen met haar tweede paard nadat ze een trap van een paard kreeg.

In de andere klassen werd het Vlaams kampioenschap verreden. Bij de senioren ging de titel van Vlaams kampioen naar Tove Bourry (6,367), de Belgisch kampioene seniors van vorig jaar. Hannelore Loobuyck  (5,758) pakte de titel dan weer bij de junioren.

In de soloklasse E was het goud voor Lotte Vangheel (6,170) en in de soloklasse E -11 voor Farah Vedadi (5,421). Bij de scholieren ging de Vlaamse titel naar Britney Herremans (5,593). Zij pakte samen met Marieke Aerts ten slotte ook de titel van Vlaams kampioen oefenduo.

Proficiat aan alle kampioenen!

KLIK HIER voor de volledige uitslag. 

Auteur: SVDD
Foto's: Renaat Vanlerberghe
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian