contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9805
leden

Nieuws

30/04/2013 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Marthe Peeters 4e op CVI Deurne

Afgelopen weekend deden enkele VLP-voltigeurs mee op de CVI Deurne in Nederland.
Bij de junioren voltigeerde Belgisch kampioene Lauren Vanlerberghe in de 2*-competitie op het paard Kalusha (gelongeerd door Michel Soenen) naar een finale score van 6,449. Haar hoogste score behaalde ze overall in de eerste ronde met een 6,533. Ze eindigde als 8e, terwijl de overwinning ging naar de Zweedse Eira Malmros Manfrinato met een totaalscore over beide rondes van 7,049.
Marthe Peeters kwam aan de start van de 1*-competitie bij de juniors. Met een 4e plaats voltigeerde zij een goede wedstrijd, die over 1 ronde werd beslist. Ze deed dit op het paard Bach Z en werd gelongeerd door Linda Robben. Ze kreeg voor haar plicht een 6,179 en een 6,954 voor haar freestyle, wat haar in totaal een 6,566 opleverde. Hiermee werd ze niet alleen knap vierde, ze heeft hiermee haar selectie te pakken om over te gaan naar de CVI2* juniors! In deze wedstrijd was de overwinning voor de Poolse Aneta Profaska (6,152).

Bij de seniors kwam Tove Bourry aan de start. Tove voltigeerde in de eerste ronde naar 6,003 en werd hiermee 13e op 16 deelnemers. Eline Dams ging van start in de CVI2*-J. Zij kreeg een 5,8 overall voor haar eerste ronde en werd 18e op 24 deelnemers. Zowel Tove als Eline wisten hiermee niet door te stoten naar de tweede ronde.
 
KLIK HIER voor alle resultaten

Auteur: BG
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian