contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39725
leden

Nieuws

01/06/2014 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Sterke Belgen op CVI Belgium!

Belgisch juniorekampioene Lauren Vanlerberghe heeft er een bijzonder succesvol CVI Belgium op zitten in Moorsele. Op het paard Strawinsky en gelongeerd door Michel Soenen voltigeerde ze in de tweesterrencompetitie voor juniores naar een overall tweede plek met een score van 7.155. Het hoogtepunt van haar wedstrijd was ongetwijfeld de overwinning in de freestyle van de eerste ronde met 7.460.
In de éénstercompetitie kwam Belgisch kampioene bij seniors Tove Bourry aan de start. Ook zij deed het in eigen land verdienstelijk op het paard Bach en gelongeerd door Linda Robben. Met een totaalscore van 6.334 over de plicht en freestyle werd ze derde. De overwinning was voor de Britse Lesley Campbell met een 6.534.
 
Er kwamen nog twee Belgische deelnemers aan de start van de éénstercompetitie bij de juniores. Marthe Peeters liet zich opmerken met een tweede plaats. Gelongeerd door Cyriel Dockx, voltigeerde ze op Sioux du Werfat naar een 6.429 en bleef daarmee net onder de 6.579 van de Duitse Franziska Peitzmeier. Ook Chadia Spoelders kende een succesvolle wedstrijd. Met een 5.763 eindigde ze als vierde. Zij deed dit onder begeleiding van Michel Soenen op het paard Kalusha.
In de éénstercompetitie voor children kwamen twee Belgische children aan de start. Brittney Herremans, gelongeerd door Cyriel Dockx op het paard Sioux du Werfat eindigde als eerste met 5.937. Evelyn Lamaire volgde op korte afstand met een 5.898. Zij deed dit op het paard Strawinski, gelongeerd door Michel Soenen.

KLIK HIER voor alle resultaten

Auteur: BG
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian