contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

29/04/2012 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Tessy Maertens en Lauren Vanlerberghe goed in Ermelo

De Belgische voltigeurs trokken dit weekend de Nederlandse grens over om deel te nemen aan de CVI2* in Ermelo voor senioren en junioren.

Bij de senioren haalde Tessy Maertens uit Geel op Bach Z een 7e plaats in het eindklassement bij de senioren. Over de twee rondes haalde ze een gemiddelde score van 6,680. Haar hoogste score kreeg ze in de Freestyle van de eerste ronde, waarin ze met 6,935 als 5e geklasseerd werd.  De overwinning was voor de Deense Rikke Sofie Dam met een gemiddelde score van 7,198.
Bij de juniors was Lauren Vanlerberghe heel goed gestart. Na de eeste ronde stond de Belgisch kampioene als 3e geklasseerd met een gemiddelde van 6,847. In haar Freestyle haalde ze zelfs een 7,287. Lauren raakte echter gekwetst aan de enkel bij de kür waardoor ze de strijd moest staken voor de rest van de wedstrijd.
Eline Dams startte voor het eerst op internationaal niveau bij de juniors. Ze haalde in de eerste ronde een totaal van 6,245 en een 24e plaats.

KLIK HIER voor alle resultaten

Auteur: BG
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian