contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

08/11/2010 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Trainingsweekend voor voltigeurs in Woumen

Op 5, 6 en 7 november organiseerde de VLP-voltigecommissie in samenwerking met de KBRSF een voltigeweekend. Alle voltigeclubs in België hadden dan ook de gelegenheid zich bij te laten scholen gedurende dit weekend op het BLOSO-centrum te Woumen.
 
Het huidige jurycorps kreeg professionele bijscholing van internationaal jurylid Roland Boehlen uit Zwitserland. Hij hielp tevens met de bijscholing en training van de longeurs, trainers en voltigeurs. Uit Nederland kwam hulp van oud-voltigeurs Ronald van Cronenburg en Rob de Bruin om de voltigeurs te begeleiden. De Bruin stond ook garant voor de opleiding van drie kandidaat-juryleden. De trainers van de VLP-clubs konden ervaringen uitwisselen en hun kennis verruimen.
 
De training op zondag werd gebruikt om de voltigeurs een proefwedstrijd te laten starten. Het jurylid Boehlen benadrukte dat concentratie en lichaamsaanspanning belangrijke speerpunten moeten zijn gedurende de wintertrainingen.
 
Op 20 november staat een tonwedstrijd op het programma te Hombeek, georganiseerd door de Schelderuiters. Inschrijven kan tot vanavond 23u59 via DEZE LINK. KLIK HIER voor meer info over de wedstrijd.

 
 
 

Auteur: med.
Foto's: med.
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian