contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

02/04/2012 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: VLP-voltigeurs naar Saumur

Komende week gaat het nieuwe internationaal seizoen van start voor de Belgische voltigeurs en dat in het Franse Saumur. Er komen VLP’ers aan de start zowel bij de senioren als junioren. 
 
Vorig jaar haalde Manon De Schepper (foto) nog een 10e plaats bij de junioren op het paard Kaluscha. Dit jaar zal ze deze prestatie minstens proberen evenaren. Zal zij zich opnieuw kunnen plaatsen voor de finale en zo een selectiepunt behalen voor het Europees Kampioenschap?
 
Ook de Belgisch kampioene junioren, Lauren Vanlerberghe doet mee en zal alles uit de kast halen om een selectiepunt te behalen.
 
Bij de senioren is het uitkijken naar Belgisch kampioene Tessy Maertens en Tove Bourry. Ook voor hen is het EK een streefdoel, waar ze in Saumur kunnen naartoe werken.

Het EK 2012 junioren gaat door in het Slovaakse Pezinok van 2 tot 5 augustus, terwijl de senioren zich proberen kwalificeren voor het WK 2012 dat in het Franse Le Mans beslist wordt van 13 t.e.m. 19 augustus.


 

Auteur: BG
Foto's: Med.
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian