contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

04/04/2011 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Verslag trainingsdag 12 februari

De trainingdag begon om 10 uur met wat meer uitleg over het verloop van de dag en een opwarming. Elke groep kreeg een uur lang les, en na dat uur werd er doorgeschoven. We kregen een uur tontraining met eigen trainer, tontraining met Katrijn, trampoline, een uurtje op het paard en een uurtje vrij op de ton. Katrijn liet ons zelf kiezen aan welke oefening we het liefste werkten van de plicht. Ze lette heel hard op details, wat heel leerrijk was.

Op het paard kregen we begeleiding van Monica en Friederieke. Monica is jury en Friederieke is in opleiding om jury te worden. Ze vertelde ons waar zij als jury op lette terwijl wij de plicht deden op het paard. Na 2 uur trainen gingen we allemaal in de cafetaria van Syntra eten. We hadden daar broodjes en soep besteld en dat smaakte zeker.

Na de lunchpauze kwamen nog enkele uurtjes training. Het was een zeer fijne en leerrijk dag, maar we waren toch allemaal heel moe, maar voldaan !
 


Auteur: Trui Kempen, VC Geel
Foto's: Med.
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian