contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39704
leden

Nieuws

10/08/2018 | Voltige | Algemeen   |  

Voltige: Voltige Clinic en Meet & Greet met Louis Talpe tijdens BK

Op zondag 16 september gaat al onze aandacht naar de discipline voltige. Dan vindt in het Zilveren Spoor in Moorsele het Belgisch Kampioenschap plaats. Maar deze dag is niet enkel bestemd voor de competitieve voltigeurs. Dankzij verschillende activiteiten kan iedereen deze discipline op een laagdrempelige manier komen ontdekken.

In de voormiddag vindt er een Voltige Clinic plaats waar alle geïnteresseerden welkom zijn. Ook diegene die voorheen nog niet in aanraking zijn gekomen met voltige verwelkomen we graag. In de namiddag zullen vele ogen gericht zijn op Louis Talpe en staat er een Meet & Greet met hem op de planning. U hoeft zich op voorhand nergens voor in te schrijven.

Bovendien is de inkom voor het kampioenschap helemaal gratis. Kom dus zeker eens langs met vrienden, familie,… en wie weet bent u diegene die in de toekomst deelneemt aan voltigewedstrijden.

Klik hier voor de affiche, inclusief het programma.


Auteur: CM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian