contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39370
leden

Ik ben trainer


Je bent al een gediplomeerde trainer? Fantastisch!

Wist je dat we allerlei bijscholingen organiseren om je als trainer up-to-date te houden?! Kom naar een van onze bijscholingsdagen en bereid je kennis uit! Neem een kijkje op onze kalender voor een bijscholing die bij je past.
 


Ook via ons trainersplatform op Facebook willen we je graag allerhande tools en video’s aanrijken om een nog betere lesgever te worden. Vind deze pagina leuk en blijf op de hoogte!
Het trainersplatform kan je binnenkort ook op onze website terugvinden.

 

 


Aanvraag Internationaal trainerspaspoort


Wil je als trainer in het buitenland aan de slag gaan? Dan moet je een Internationaa trainerspaspoort kunnen voorleggen.

Wie over het trainersdiploma initiator, trainer B of trainer A beschikt, kan een Internationaal trainerspaspoort aanvragen voor respectievelijk niveau 1, 2 of 3. Dit doe je door het aanvraagformulier te downloaden via onderstaande link en dit samen met een recente pasfoto op te sturen naar :
 
Vlaamse Trainersschool
Sport Vlaanderen - Afdeling Sportkaderopleiding
Arenbergstraat 5 
1000 Brussel. 

Wie een Europees trainerspaspoort wenst aan te vragen, moet lid zijn van een ruitersportfederatie (VLP of LEWB).
 
Ook personen met een buitenlands diploma kunnen via het internationaal trainersdiploma een assimilatie aanvragen bij de Vlaamse trainersschool.

 

Klik hier voor het aanvraagformulier internationaal trainerspaspoort

 Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian