contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39963
leden

Kalender VTS-sportkaderopleidingen

Kalender VTS-sportkaderopleidingen

Een kort overzicht en de data van de rijvaardigheidsproeven en de sportspecifieke opleidingen per niveau kan je in deze rubriek terugvinden. De kalender van alle VTS opleidingen is te consulteren op de website van Sport Vlaanderen. Ook om in te schrijven en om het volledige lessenrooster te raadplegen kan je terecht op deze site.

Heb je een specifieke vraag over een opleiding? Wil je weten of je in aanmerking komt voor vrijstellingen voor bepaalde vakken of modules? Kan je korting krijgen voor deze opleiding? Alle antwoorden op deze vragen kan je ook terug vinden op de website van Sport Vlaanderen - Info voor cursisten.

Heb je nog vragen in verband met inschrijvingen of betalingen? Neem gerust contact op met Sofie Journée van Sport Vlaanderen via sofie.journee@sport.vlaanderen

Overige vragen kan je richten aan de verantwoordelijke opleidingen via opleidingen@vlp.be.

Noot: Indien bepaalde niveaus van opleidingen niet in de kalender terug te vinden zijn, wil dit zeggen dat deze niet gepland zijn in 2020.

 Datum Event Categorie P S R

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian