contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39963
leden

Aspirant-initiator

De aspirant-initiator is geen verplichte opleiding in de reeks van opleidingen, maar is zeker aan te raden voor al wie graag lesgever wilt worden. Deze opleiding geeft je de kans om een gediplomeerde lesgever te assisteren. Je leert er de basis rijvaardigheidsprincipes van het paardrijden uit te leggen,  en de uitvoering van basisactiviteiten zoals paarden poetsen, leiden en vastbinden te beoordelen.

 

 

 

 

Toelatingsvoorwaarden

- In het bezit zijn van een B-brevet 
- Min. 15 jaar zijn/worden in het kalenderjaar dat de opleiding start

Kostprijs

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt € 80,00.

Inhoud

De opleiding omvat één module:

Module 1: Aspirant-initiator (16u)

In deze lessen staat verzorging, gezondheid en optoming van het paard centraal. Maar ook spelvormen om kinderen en beginnende ruiters een leuke ervaring op het paard te geven worden je aangeleerd. De opleiding heeft 2u theorie en 14u praktijk.

De vakken die in deze module aan bod komen vind je hier.

Examen

De cursisten aspirant-initiator krijgen geen examen. Wel worden ze permanent geëvalueerd. Op het einde van de cursus kunnen ze een attest behalen.

Inschrijven?

Wil je je graag inschrijven voor een opleiding aspirant-initiator? Neem dan snel een kijkje op onze kalender en neem contact op met de organiserende club of centra. Zij zijn verantwoordelijk voor de inschrijvingen en organisatie ter plaatse.

Nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact op met VLP via opleidingen@vlp.be.

 Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian